Փետրվարի 5-ին Գորիսի Յուրի Բախշյանի անվան թիվ 3 հիմնական դպրոցի 6-րդ «Բ» դասարանում, «Առողջ ապրելակերպ» պարտադիր խմբակի դասաժամին տեղի ունեցավ «Առողջ բաղադրատոմսեր, սննդի պահպանման եղանակներն» թեմայով գործնական պարապմունք: Դասի նպատակներն էին.
Դասի վերջնարդյունքն էր.
Գործնական պարապմունքի ընթացքում աշակերտները մեծ ակտիվություն ցուցաբերեցին: Քննարկեցին սննդի պահպանման տարբեր եղանակները, առանձնացրին առավել տարածված պահպանման մեթոդները: Աշակերտները բաժանվել էին խմբերի և առողջ բաղադրատոմսերին համաձայն իրականացրել աշխատանքները: Խբերից երկուսը պատրաստեցին «Սուպեր աղցան փաթաթուկ», մյուս երկուսը՝ «Մրգային ծիածան քաբաբ»: Դասին ներկա էին տնօրենի պաշտոնակատար Սերգեյ Ավանեսյանը, տնօրենի տեղակալ Արաքսյա Առստամյանը, ԴԱԿ Արմինե Հարությունյանը, «Դպրոցական սնունդ և երեխաների բարեկեցութություն» հիմնարկի ներկայացուցիչ Արեգնազ Արշակյանը, Բնագիտամաթեմատիկական առարկաների մեթոդմիավորման նախագահ Անուշ Դաջունցն ու 6-րդ «Բ» դասարանի դասղեկ Մերի Մկրտչյանը: Դասի ավարտին աշակերտները համտեսեցին և հյուրերին հյուրասիրեցին իրենց պատրաստած առողջ սնունդը:
| |
| |
Դիտումներ: 207 | |
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0 | |